Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

Bőrünk kezelése minden esetben egyedi és személyes kérdés. Orvos-esztétikai kezeléseink eredményességét professzionális bőrgyógyászati szakértői háttér garantálja. Célunk a közös megoldás megtalálása és a teljes elégedettség elérése, legyen szó a bőrbetegségekről, esztétikai beavatkozásokról, a bőr különleges odafigyeléséről vagy akár csak egy megnyugtató magyarázatról.

Esztétikai megoldásaink során kizárólag olyan beavatkozásokat végzünk, amelyek minden tekintetben hozzájárulnak a bőr egészségének és minőségének megtartásához, annak tovább javításához. Kezeléseink tervezésekor mindig a megfelelő indikációban, szakmailag javasolt, személyre szabott kezelési tervvel támogatjuk pácienseinket a számunkra legjobb döntések meghozatalában.

Kezeléseink kialakításakor minden esetben a női szépség egyensúlyának megtartására, a természetes vonások és pácienseink egyediségének hosszú távú megőrzésére törekszünk. Mindezen alapelvek mentén új szintre emeljük a törődést.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Kapcsolódó szolgáltatások

Mezoterápiás kezelések

A mezoterápiás kezeléseink széleskörűen alkalmazható esztétikai eljárások: elsősorban regeneráló, hidratáló, pigmentfolt-halványító hatásuk miatt, de hatékonyan veszik fel a harcot a striákkal és a lokalizált zsírtöbblettel is.

Peeling, hámlasztás (Easy Droxy kezelés, Pixel peeling, gyümölcssavas hámlasztás)

A kémiai hámlasztások széles körben használhatóak a bőrfelszín illetve a mélyebb bőrrétegek megújítására. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazhatóak a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására.

IPL kezelések

Az IPL kezelés számos bőrproblémára nyújt hatékony megoldást. A rejuvenációs hatáson túl célzottan kezelhetőek az értágulatok, a pigmentfoltok, valamint nagyon jó hatásfokkal használható a rosacea kezelésében is.

Kisműtéti beavatkozások (anyajegy, lipóma eltávolítás)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce imperdiet arcu in erat ullamcorper, vitae tincidunt urna volutpat. Aenean viverra id turpis eu pretium. Sed eros mauris, accumsan eget consectetur vitae, pulvinar eget urna. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Hialuronsavas arcformázás és archarmonizáció

A hialuronsavas kezelés egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárás a ráncok elleni küzdelemben és volumenpótlásban. A kezeléssel az arc teljes harmonizációjában látványos eredmények érhetőek el, visszaállítva az idővel volumenéből veszített arcbőr természetes vonalait.

Venus legacy testkezelés

A Venus Legacy testkezelő egyesíti a rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező és a vákum egymást erősítő hatását. A népszerű alakformáló kezelésünk felveszi a harcot a narancsbőrrel, feszesíti a bőrt, csökkenti a zsírfelesleget, valamint megoldást kínál a striák és a ráncok okozta problémákra.

PRP (Drakula) hajas fejbőr vizsgálata és kezelés

A PRP (platelet rich plasma) vagy más néven Drakula kezelés egyike az egyik legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe.

PRP Drakula kezelés

A PRP Drakula kezelés egyike a legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe.

Beauty booster kezelések

Skinbooster kezeléseink egyik nagy előnye, hogy az eljárással célzottan a bőr középső rétegébe injektáljuk a hialuronsavat, így az lényegében belülről hidratálja a bőrt, a kötőszövetek víztartalmának egyensúlya pedig helyreáll. A kezelés eredménye egy hidratált, telt, felfrissült bőr.

Lézeres bőrmegújító kezelések

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb műtét nélküli módszer a bőrfiatalításra. A lézeres kezelés a bőr mélyebb rétegére gyakorolt fotokémiai és hőhatás által serkenti a sejtek kicserélődését, regenerációját, fokozza a kollagén termelést, ezáltal a bőrfelszín teljes megújulását segíti elő.

Ajak fiatalítás, ajakharmonizáció

Ajakharmonizációs kezeléseink során a legfőbb cél az arccal leginkább harmonizáló ajkak kialakítása. A kontúrok lágy finomhangolásával az ajkak természetes módon válnak hangsúlyosabbá miközben az eredeti vonásokat is megőrizzük.

Biorestrukturáló arckezelések (Nucleofill)

A Nucleofill célzottan a bőr megújítására kifejlesztett innovatív anti-aging kezelés. Antioxidáns, hidratáló és lifting hatásának köszönhetően három fronton veszi a harcot az öregedéssel szemben.

COG fogazott szálas arcemelés

A COG szálas arckezelés a facelift műtét minimálisan invazív orvos-esztétikai alternatívája. A különböző erősségű szálas arckontúrozással műtét nélkül, hosszú időre nyeri vissza feszességét a bőr anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának.

FTC finomszálas arckontúrozás (felszívódó bioszálakkal)

A finomszálas kontúrozás egy méltán közkedvelt, elegáns beavatkozás az esztétikai kezelések palettáján. Hatékony műtét nélküli bőrfiatalító eljárás, amelynek köszönhetően a bőr hosszú időre visszanyeri feszességét, az arc megtartja üdébb látványát az eredeti vonások megőrzésével.

Botulinum toxin kezelések

A botox kezelés az egyik leggyakrabban végzett és az egyik leglátványosabb fiatalító esztétikai beavatkozás, hiszen hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt, elmélyült ráncok eltüntetésében.

Vivace mikrotűs radiofrekvenciás kezelés

A VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere. Hatására a bőr szerkezete feszesebbé válik, a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. Összességében egységesebb, fiatalabb bőrfelszínt eredményez.

Hialuronsavas bioremodelláló kezelések (Profhilo és RRS HA Long Lasting)

Hialuronsavas bioremodelláló kezeléseink a bőr feszesítését, tartós hidratálását célozzák meg. A magas hialuronsav koncentrációnak köszönhetően a természetes vonások megtartása mellett a bőr struktúrája javul, az arckontúrok pedig újra formálódnak.

Kollagén indukciós kezelések

A mikrotűs kollagén-indukciós kezelések (Vivace, Dermaroller) a sejtek kollagéntermelésének beindítását célozzák meg. A kezelés során használt apró tűk mikorsérüléseket okoznak a bőrön, amely serkenti annak öngyógyulási folyamatait, fokozva ezzel a kollagéntermelést.

Pattanásos, aknés bőr hátterének vizsgálata és kezelése

Az akne tünetei leggyakrabban az arcon, háton, vállon és a dekoltázs területén láthatóak, amelyek sok esetben esztétikailag is zavaró hegek hátrahagyásával gyógyulnak. Klinikánkon számos bőrgyógyászati és esztétikai kezelés áll a rendelkezésre a tünetek hatékony kezelésre.

Hónalj, tenyér, talp izzadás kezelése botulinum toxinnal

A botox injekció nemcsak az arckezelésekben használatos esztétikai beavatkozás. A botulinum toxin kezelés eredményesen alkalmazható a fokozott izzadás kezelésében is.

Orvosok

Dr. Cséplő Krisztina

Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos
Dr. Somogyi Patrícia

Dr. Somogyi Patrícia

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos
Dr. Melegh Éva

Dr. Melegh Éva

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos
Dr. Fazekas László

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos
Dr. Solymosi Ágnes

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető