Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor nőgyógyászt választ. Sokaknál az a pillanat is, amikor endokrinológus szakember segítségére van szükség. Központunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük ezt a választást. A PeriodX Központban pontosan tudjuk, hogy a legtöbb esetben nincs más lehetőség, mint a szakmák képviselőinek szoros együttműködése a páciensért. Éppen ezért a gyógyítás során kiemelten fontosnak tartjuk a szakorvosaink közötti folyamatos kommunikációt, hogy pácienseinknek minden esetben egyéni és komplex megoldásokat nyújthassunk. Számunkra minden nő problémája egyedi, és megkülönböztetett figyelmet érdemel. A Tiéd is.

PeriodX Központot úgy alakítottuk ki, hogy Minden Nő megtalálja nálunk a korának megfelelő, valamint problémájának megoldására irányuló leghatékonyabb útmutatást és kezelési módszert. Nőgyógyászaink, endokrinológusaink, dietetikusaink probléma esetén komplex kezelési tervvel változtatják meg mindazt, amit eddig a „betegségedről” hittél. A többi rajtad múlik.

Központunkban mindannyian érted dolgozunk, együtt veled, egy helyen, hiszen a történeted rólad szól, érted van és mindannyiunk felelőssége, hogy azt az eredményt vidd haza, amiért eljöttél.